Zichtbaar Jezelf Zijn
1 : 1 coaching

Ben jij er klaar voor om écht voor jezelf te kiezen? 

In 3 maanden gaan we samen een ontspannen basis creëren voor je dagelijks leven en leer ik je hoe je goed voor jezelf kunt zorgen op alle levensgebieden. 

Je bent jezelf al een hele lange tijd door de weken aan het worstelen en je hebt besloten dat het nu écht tijd is voor verandering. Het punt is aangebroken om daadwerkelijk naar jouw behoeftes te gaan luisteren. Op dit moment ben je nog zoekende waar te beginnen. 

Lees hieronder meer informatie over het coachtraject. 

Op 24 mei gaan we van start. Je kunt je nu aanmelden voor de wachtlijst.

zichtbaar kwetsbaar

Het is heel begrijpelijk dat je nu nog zoekende bent. Gun het jezelf dat leven te creëren waar je zo naar verlangt. Waarin je zonder je schuldig te voelen doet wat voor jou fijn is. Zodat je geniet en ontspannen leeft, met energie.

Herken je dit?

Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Op mindere dagen sleep je jezelf er doorheen en jezelf ziek melden voelt dan ook echt niet als een optie.

Je merkt dat je veel van jezelf moet en druk voelt om alle ballen hoog te houden in het dagelijks leven. Je besteed veel tijd aan je werk, familie en sociale contacten en hebt het gevoel alsof je geleefd wordt. Hoe doet iedereen dit toch?

Je wilt dolgraag meer rust en ontspanning ervaren gedurende de dag maar hebt geen idee waar je de tijd vandaan moet halen. Als die tijd er al is, waar ontspan je dan van?

Je hebt moeite om nee te zeggen. Wanneer anderen jou iets vragen, wil je hen graag tevreden houden, zowel op je werk als privé. Je stelt het belang van anderen vaak voorop.

Je doet de dingen die je doet voor je gevoel nooit goed genoeg. Jouw lat ligt erg hoog waardoor je eigenlijk nooit echt een gevoel van tevredenheid ervaart en niet voldoet aan het plaatje in je hoofd.

Je bent bang om overspannen of burnout te raken (of bent dat al) en beseft dat het zo niet langer kan. Op deze manier wil en kan je niet verder, het is echt tijd voor verandering, dit houd je niet meer vol.

Weet je wat het goede nieuws is? Het kan echt anders!

Ik zie en hoor het dagelijks om me heen. Jonge vrouwen die voelen dat het tijd is voor verandering, maar geen idee hebben waar te beginnen. Je doet af en toe een yogales of maakt een wandeling en toch voel je die onrust en laat je energie het afweten. 

Het is bizar om te zien hoe we leven in een maatschappij waarbij echt goed voor jezelf zorgen nauwelijks een prioriteit is. Vaak moet het eerst helemaal fout gaan voordat we beseffen dat we wat anders nodig hebben. 

Geloof me, ik kan het weten. In 2018 was ik daar waar jij nu bent. Ik had het gevoel alsof de wereld aan mij voorbij raasde. Mijn dagelijks leven werd bepaald door de verwachtingen die anderen van mij hadden. 

Na jarenlang overspannen rond te hebben gelopen brak ik in de zomer van 2018. Ik kon niet meer werken en was blij als ik op een dag vijf minuten kon wandelen om even buiten te zijn. Ik herinner me nog goed hoe uitgeput ik was en geen idee had waar ik moest beginnen met het opnieuw opbouwen van mijn leven.

Dat was het moment waarop mijn leven compleet veranderde. Dankzij mijn burnout werd ik volledig teruggeworpen op het neerzetten van een nieuwe basis. Een stevig fundament waarbij rust en ontspanning het uitgangspunt werden.

zichtbaar kwetsbaar

Durf te luisteren naar wat jij nodig hebt

Ik leerde mezelf stap voor stap beter kennen waardoor ik ontdekte waar ik echt blij van werd. Mijn kwaliteiten werden voelbaar, ik creëerde steeds meer tijd voor mezelf om mijn batterij op te laden en leerde grenzen stellen te zien als iets positiefs.

Door de jaren heen ben ik mij ervan bewust geworden dat het tijd kost om dat nieuwe fundament neer te zetten. Het vraagt om een oprechte investering in jezelf. Volmondig ja durven zeggen tegen dat wat jij echt nodig hebt. Met enkel boeken lezen, documentaires kijken, podcasts luisteren en een webinar volgen ben je er nog niet. 

Als je echt eerlijk bent naar jezelf, verlang je ernaar om samen met een coach te bouwen aan jouw fundament. Iemand die al die stappen zelf al heeft doorlopen en jou nu kan leren om een stevige basis te creëren voor jezelf. Zodat ook jij trots kunt zijn op de manier waarop je voor jezelf zorgt en in het leven staat. Vol zelfvertrouwen bent en keuzes maakt waar je 100% achter staat omdat ze goed voor jou zijn. 

Mijn coachprogramma is speciaal ontwikkeld voor jonge vrouwen die willen leren hoe ze goed voor zichzelf zorgen op alle levensgebieden. Je wilt die ontspannen basis van waaruit je kunt genieten van het leven. Je wilt je onzekerheden doorbreken zodat je vanuit vertrouwen en liefde keuzes durft te maken. 

Ik ben ervan overtuigd dat ik je kan leren hoe jij goed voor jezelf zorgt en naar jezelf kunt luisteren. Daarom ga ik je in dit coachprogramma alles leren om die basis te leggen. Ik geef je de handvatten en tools om van jouw leven iets fijns te maken.

‘Focus on where you want to go, not on what you fear’

Tony Robbins

Wat anderen zeggen

Ik heb een video belafspraak gehad met Nathalie en ik vond dat best spannend, want we hadden elkaar nog nooit in het echt gezien. Ik zit op dit moment in een rouwproces en heb een burn-out. Het was zo waardevol om met iemand te praten die hiermee bekend is. Nathalie zorgt ervoor dat je je veilig voelt en je verhaal mag doen en geeft handvatten, maar wat ik het fijnst vond was om te horen dat het niet raar is dat ik mij voel hoe ik mij voel en dat het er allemaal mag zijn. Dat het oké is en dat ik alle tijd mag nemen die ik nodig heb en dat het beter wordt. Het gaf me weer vertrouwen.

Ellen

Een tijdje terug had ik het geluk om een gesprek met Nathalie te kunnen voeren. Wat was het fijn om eens met een gelijkgestemde te kunnen praten, en al helemaal met een gelijkgestemde die zich goed in kan leven in de ander. Door haar rustige, open houding stelde Nathalie mij op mijn gemak en durfde ik me ook kwetsbaar op te stellen. Met haar open vragen heeft ze me spiegels voorgehouden die ik anders niet tegen was gekomen en dat heeft me al op mooie plekken gebracht. Het prettige aan het contact met Nathalie is dat het lekker laagdrempelig is. Als ik met haar praat (of chat) dan heb ik het gevoel dat ik met een goede vriendin praat. Kortom, Nathalie is een mooi, warm persoon die met haar kennis en ervaringen een heleboel mooie dingen teweeg kan brengen bij mensen die daarvoor open staan!

Ilse

Hoe ziet het Zichtbaar Jezelf Zijn programma eruit?

In 3 maanden ga ik je helpen om goed voor jezelf te leren zorgen en te luisteren naar jezelf. We gaan er samen voor zorgen dat jij je niet langer laat leiden door de verwachtingen en meningen van buitenaf. De tijd van weinig energie en een overvol hoofd hebben zijn voorbij.

Tijdens dit programma ontdek je wat jij zelf écht belangrijk vindt in het leven. Het is namelijk jouw leven en jij mag bepalen hoe en waarmee je dat wilt invullen. Zodra we starten gaan we geleidelijk de focus verleggen van dingen moeten naar dingen willen vanuit jouw kern. Ik leer je welke stappen je mag gaan zetten om keuzes te maken die dicht bij jezelf liggen. Waar je blij van wordt en energie van krijgt. Ook gaan we aan de slag met grenzen leren stellen waarvan je leven merkbaar lichter en fijner zal worden. Dat allemaal stap voor stap, zodat rust en ontspanning de basis worden van jouw leven. 

We starten 24 mei. Je kunt je nu aanmelden voor de wachtlijst. 

De investering in dit programma is 1750,- inclusief BTW. Je mag dit bedrag ook in 3 termijnen voldoen van 583,33 inclusief BTW.

zichtbaar kwetsbaar

Praktische informatie

3 maanden lang ben ik je persoonlijke coach. Ik leer jou hoe je goed voor jezelf kunt zorgen, vanuit de juiste energie.

Een online 1 op 1 kick-off sessie van 1.5 uur waarin we samen jouw wensen en doelen voor de aankomende periode concreet maken. We zorgen voor een heldere start zodat duidelijk is waar je aan wilt werken.

Hierna volgen 4 online 1 op 1 sessies via Zoom van 1 uur. Tijdens deze sessies werken we aan jouw groeiproces. We hebben aandacht voor de indeling van je dagelijks leven, je overtuigingen, je werk, sociale omgeving, gezondheid, energiegevers en energievreters, zelfliefde, je wensen en we komen tot concrete acties.

Verschillende modules met opdrachten om op alle levensgebieden goed voor jezelf te leren zorgen ter ondersteuning van de sessies.

Een Facebookgroep met gelijkgestemde vrouwen die tegelijkertijd ook het programma volgen. Je kunt hier vragen stellen aan elkaar, aan mij en ervaringen uitwisselen.

Welke thema’s behandelen we?

Je dagelijks leven

Hoe ziet jouw week eruit?

Je overtuigingen

Wat moet je allemaal van jezelf?

Je werk

Wat is je huidige werksituatie?

Je sociale omgeving

Hoe zijn jouw relaties met anderen?

Je gezondheid

Hoe voelen je lichaam en geest en wat zijn jouw grenzen?

Je energievreters/gevers

Wat vreet energie en waar krijg je juist energie van?

Zelfliefde & zelfzorg

Hoe leer je goed voor jezelf zorgen?

Je wensen

Wat zou je willen veranderen aan je huidige leven?

Je actieplan

Wensen tot uitvoering brengen

Na dit programma

Als je dit coachtraject hebt afgerond weet je welke onderdelen van je leven je energie kosten en waarvan je juist energie krijgt. Je hebt de eerste stappen gezet in deze 3 maanden naar een leven dat echt bij jou past.

Je weet waar jouw energielekken zitten en je hebt knopen doorgehakt om met deze dingen te stoppen

Je haalt plezier uit tijd voor jezelf nemen en jij maakt nu trots ruimte voor me-time in je agenda

Welke rol je werk heeft op je gezondheid is helder en je pakt regie over de richting die je op wilt

Je hebt besloten welke soort mensen je graag om je heen hebt, die jou een goed gevoel geven en bij wie je compleet jezelf kunt zijn. Jij kiest bewust met wie je omgaat

Je merkt de signalen een stuk beter op als je een keer te veel hebt gedaan. De relatie tussen je lichaam en geest is verbeterd want jij bent meer in contact met jezelf

Doe je de dingen die jou blij maken, waar jouw batterij van oplaadt en heb je een start gemaakt met een liefdevolle relatie opbouwen met jezelf

Je grenzen zijn duidelijk voor je en je kunt deze op een goede manier communiceren naar anderen

Je bent meer in contact met je gevoel waardoor de keuzes die je maakt meer voortkomen uit wat jij echt wilt

Voel je vertrouwen in jezelf en heb je angsten en onzekerheden doorbroken

zichtbaar kwetsbaar

Over mij

Hi, ik ben Nathalie! Mijn leven kende geen makkelijke start waardoor ik na lange tijd in overlevingsstand te hebben gestaan in een burnout terecht ben gekomen. Door altijd maar door te gaan putte ik mijzelf volledig uit. Ik kwam thuis te zitten en had twee jaar de tijd nodig om mijn leven opnieuw op te bouwen na een volledige reset. 

Ik kon letterlijk niets meer de eerste paar maanden. Iets simpels als een boek lezen was al te veel. Mijn lichaam en geest wilden alleen maar rust. 

Die rust nam ik en ik investeerde in mezelf middels verschillende therapie en coach trajecten en las enorm veel boeken. Dankzij mijn burnout en de dood van mijn dierbare opa leerde ik uiteindelijk volledig voor mezelf te kiezen. Ik heb geleerd wat het betekent om echt goed voor jezelf te zorgen. Hoe fijn dat is en wat het je oplevert. Het werd mijn prioriteit waarmee ik koos voor het voortbouwen aan een leven dat echt bij mij past. 

Inmiddels ben ik dan ook volop aan het genieten van al het moois dat op mijn pad komt. Ik ben blij met alle lessen die ik heb mogen leren. Het vuur in mij brandt weer en ik heb mijn passie helemaal gevonden in het ondernemen als coach. Ik doe niks liever dan andere jonge vrouwen leren goed voor zichzelf te zorgen zodat ook zij weer met plezier volop in het leven staan. Een leven creëren dat echt bij hen past en waar ze energie van krijgen.

Voor wie is het coachprogramma geschikt?

Dit programma is niet voor iedereen geschikt. Dit programma is speciaal voor vrouwen die er echt klaar voor zijn om blijvende verandering aan te brengen in hun leven en zichzelf 100% willen committeren. Verandering ontstaat namelijk alleen als jij je daar volledig voor wilt inzetten. 

Dit programma is geschikt voor jou als:

Je een sterk verlangen en de motivatie voelt om jouw leven anders vorm te gaan geven

Je bent optimistisch ingesteld en denkt graag in mogelijkheden

Je voelt een enorme drive om te mogen groeien en aan je persoonlijke ontwikkeling te werken

Je bent bereid om op jezelf te reflecteren

Je merkt dat je klaar bent voor verandering en kunt daarbij een goede coach gebruiken die jou daarin een veilige omgeving biedt

Voel jij bij het lezen van bovenstaande punten HELL YES? Dan ben jij 100% een match voor dit programma.

zichtbaar kwetsbaar

Terwijl jij al zolang in je eentje worstelt met alle verwachtingen van de buitenwereld, kriebelt er diep van binnen ook iets in jou dat zegt ‘ik ben klaar voor echte verandering, ik wil eindelijk voor mezelf kiezen!’

Wat anderen zeggen

Nathalie is erg toegankelijk en stelde mij gelijk op mijn gemak. Door haar eigen ervaringen te delen was het voor mij makkelijker om open en eerlijk te zijn. Het gevoel dat je jezelf kunt zijn is heel fijn!

LIENKE

Ondanks dat ik het in het begin ontzettend spannend vond, voelde ik me na het gesprek met Nathalie heel opgelucht. Alsof de scherpe randjes er vanaf waren en ik dingen weer in perspectief kon zien. Ook stelde ze een aantal heel confronterende vragen waar ik zelf het antwoord nog niet op wist. Het was fijn om met iemand te praten die een eigen geschiedenis heeft en ik voelde me begrepen. Topper!

Eveline

Veelgestelde vragen

De volgende editie van het programma start op maandag 24 mei 2021.

1750,- euro inclusief BTW. Het mag ook in 3 termijnen van 583,33 euro inclusief BTW worden betaald.

Dit programma is voor vrouwen die voelen dat het tijd is voor verandering en verlangen naar meer energie, ontspanning en vertrouwen in zichzelf. Stuur een mail naar info@zichtbaarkwetsbaar.nl of meld je aan voor de wachtlijst via het formulier hieronder. We plannen dan samen een belafspraak in om af te stemmen of het traject bij jou past.

Al onze sessies zullen online via Zoom plaatsvinden.

Het werkboek blijft onbeperkt beschikbaar voor je.

Ik begrijp als geen ander dat het spannend is om in jezelf te investeren. De eerste keer dat ik zelf coaching ging volgen en hiervoor een investering deed, zat ik ook met samengeknepen billen toen ik de factuur betaalde. Inmiddels heb ik mogen ervaren dat iedere investering die ik in mezelf doe het dubbel en dwars waard is. Ieder traject dat ik zelf heb mogen volgen, heeft mij enorm laten groeien als mens. 

Een van mijn eigen coaches vroeg mij ooit tijdens ons kennismakingsgesprek ‘is het een optie om het niet te doen?’. Ik wil jou vragen jezelf dit ook af te vragen. Wat kost het jou namelijk als je alleen blijft aanrommelen? Wat zou het je allemaal mogen gaan opleveren als je jezelf dit wel gunt? Dat je misschien wel voor de allereerste keer in je leven volmondig ja tegen jezelf mag zeggen. Hoe tof is dat!

Een van de dames die ik mocht coachen, gaf ook aan het heel spannend te vinden aan het begin. Na onze sessie ging ze direct in gesprek met haar leidinggevende om hardop uit te spreken dat werk te veel van haar vroeg. Een enorme stap want hiermee heeft ze voor het eerst aangegeven op haar werk dat het op de huidige manier niet meer ging. Nu heeft ze regie gepakt, is er ruimte ontstaan voor de rust die ze zo nodig heeft en gaat ze een dag minder werken.

Het allerleukste aan mijn werk vind ik het om de ander te zien groeien. Jou in beweging mogen brengen door samen te ontdekken waar je naartoe wilt. Ik vind het belangrijk dat jij je op je gemak en veilig voelt in ons contact waarbij je een open sfeer kunt verwachten in onze communicatie. Tegelijkertijd zal ik wanneer dat nodig is confronterende vragen aan je stellen om je aan het denken te zetten. Allemaal vanuit de liefdevolle intentie om jou weer te laten stralen. Verder denk ik altijd in kansen, ben ik positief, enthousiast van aard en kan ik mij goed inleven in anderen.

Meld je nu aan voor de wachtlijst

Het Zichtbaar Jezelf Zijn programma start op 24 mei 2021. Je kunt je nu aanmelden voor de wachtlijst. Vul je gegevens in via onderstaand formulier, dan neem ik contact met je op.

Inschrijven voor de wachtlijst is volledig vrijblijvend. Deelname gaat altijd op basis van een wederzijdse klik. We plannen vooraf een kennismakingsgesprek in om elkaar beter te leren kennen.

Heb je vragen over dit programma of coaching van mij, dan kun je mij altijd mailen via info@zichtbaarkwetsbaar.nl.

Scroll naar top