Gratis Ontwikkel Sessie

Iedere maand selecteer ik 2 vrouwen voor een gratis ontwikkel sessie van 30 minuten. 

Meld je via onderstaand formulier aan. Op basis van jouw antwoorden bekijk ik of ik jou verder kan helpen. Het invullen van de vragenlijst kost ongeveer 5 minuten. Ik neem persoonlijk contact met je op per mail om de sessie in te plannen als je geselecteerd bent. Natuurlijk ga ik zeer zorgvuldig met je gegevens om.

zichtbaar kwetsbaar

Gun het jezelf het leven te creëren waar je zo naar verlangt

Maak kans op een gratis ontwikkel sessie van 30 minuten

Het is mijn persoonlijke missie om zoveel mogelijk jonge vrouwen te leren dat ze goed voor zichzelf mogen zorgen. Dat er absoluut niks egoïstisch is aan je grenzen aangeven, tijd voor jezelf nemen en de dingen te doen waar jij blij van wordt. Dat je energie krijgt van de mensen om je heen, het werk wat je doet en de dromen die je hebt. Kortom, dicht bij jezelf leven. 

Wil jij ontdekken hoe je meer op jouw eigen voorwaarden gaat leven? Dan is deze gratis ontwikkel sessie geschikt voor jou en kijk ik uit naar je aanmelding. 

Ik selecteer elke selectiedatum 2 vrouwen voor een gratis ontwikkel sessie. 

Iedere 22e van de maand maak ik bekend welke vrouwen geselecteerd zijn voor een sessie. Als je geselecteerd wordt dan ontvang je per mail een persoonlijk bericht van mij om samen onze afspraak in te plannen. Mocht je niet geselecteerd zijn, ook dan ontvang je van mij een bericht. 

Tijdens de ontwikkel sessie bekijken we samen wat jouw verlangen is, onderzoeken we wat je op dit moment nog belemmert en geef ik je tips hoe je in beweging kan komen. Dit met als doel om echt voor jezelf te kiezen en daarbij goed voor jezelf te leren zorgen.

Wat anderen zeggen

Nathalie is erg toegankelijk en stelde mij gelijk op mijn gemak. Door haar eigen ervaringen te delen was het voor mij makkelijker om open en eerlijk te zijn. Het gevoel dat je jezelf kunt zijn is heel fijn!

Lienke

Ondanks dat ik het in het begin ontzettend spannend vond, voelde ik me na het gesprek met Nathalie heel opgelucht. Alsof de scherpe randjes er vanaf waren en ik dingen weer in perspectief kon zien. Ook stelde ze een aantal heel confronterende vragen waar ik zelf het antwoord nog niet op wist. Het was fijn om met iemand te praten die een eigen geschiedenis heeft en ik voelde me begrepen. Topper!

Eveline

Ik ben door jou wat meer lekkere momentjes voor mezelf gaan pakken op mijn dag. Ik ben iemand die me schuldig voelde als ik niets deed, of lekker een boek las. Nu start ik bewust de dag met een ontbijtje en een potje thee en een boek lezen en dat geeft me zo’n rust. Een heerlijke start van de dag! Je inspireert enorm! Bedankt voor je inzichten!

Anke

Scroll naar top