Inspiratiegesprek

Voel je regelmatig dat je snakt naar verandering in je leven? Je merkt dat je weinig energie overhoudt aan het einde van de week. Je vraagt jezelf keer op keer af waardoor dit toch komt. Je hebt al verschillende dingen geprobeerd maar bent nog niet op het punt waar je wilt zijn. Wat zou het fijn zijn als je dagelijks meer rust zou ervaren. Je zou het hier graag eens over hebben met iemand die jou echt begrijpt.

Tijdens een inspiratiegesprek luister ik met liefde naar je en is er ruimte om in alle openheid de thema’s te bespreken die op dit moment voor jou van belang zijn. Van je werk, de indeling van je vrije tijd tot relaties en andere thema’s die nu in jouw leven spelen. Je kunt mij al je vragen stellen tijdens dit gesprek zodat je straks beter weet hoe je de verandering die je zo graag wilt, kunt doorvoeren.

zichtbaar kwetsbaar

Dit is passend als een van de volgende dingen je bezighoudt:

Je graag eens zou willen kletsen met iemand die snapt hoe het is om een burnout te hebben

Wanneer je op zoek bent naar een gelijkgestemde op het gebied van rouw, HSP, introvert zijn, overspannenheid of burnout

De behoefte hebt om te sparren over persoonlijke ontwikkeling en groei als mens

Je voelt dat je toe bent aan verandering in je leven maar nog zoekend bent waar je wilt beginnen

Een verlangen voelt om meer te weten over goed voor jezelf zorgen en genieten van het leven zonder je druk te maken om wat anderen van je vinden

Een sparringpartner zoekt rondom keuzes maken op het gebied van werk en re-integratie tijdens ziekte

zichtbaar kwetsbaar

Wat levert ons gesprek jou op?

Na afloop van ons gesprek zul je meer inzicht en helderheid hebben gekregen in jouw persoonlijke situatie. Ik geef je specifieke tips en handvatten mee waar je direct iets mee kunt. Ik geloof er sterk in dat wanneer je doet wat je altijd deed, je ook krijgt wat je altijd kreeg. Wanneer je verandering wilt in jouw leven, zul je hiervoor daadwerkelijk in beweging moeten komen. Je hoeft dit absoluut niet alleen te doen want we kijken samen naar wat jij nodig hebt om die beweging te voelen.

Je kunt rekenen op mijn begrip en herkenning doordat ik mijn persoonlijke ervaring heb met alle bovengenoemde onderwerpen. Door de open, transparante sfeer die ik creëer ben ik ervan overtuigd dat je meer vertrouwen voelt in jezelf aan het einde van ons gesprek. Mijn doel is om jou weer een stap dichterbij jezelf te brengen en samen tot een concreet stappenplan te komen waar jij dezelfde week nog mee aan de slag kunt.

Hoe ziet een inspiratiegesprek eruit?

Voorafgaand aan ons gesprek krijg je van mij een vragenlijst opgestuurd per mail. Op deze manier krijg ik alvast een eerste beeld van waar jij op dit moment in je leven bent. Zo leer ik je een beetje kennen zodat we onze afspraak optimaal kunnen benutten voor datgene wat jou bezighoudt.

Het gesprek duurt 1.5 uur en zal online plaatsvinden via Zoom. Het doel van ons gesprek is jou het luisterend oor te bieden waar je naar verlangt en tegelijkertijd tot concrete actiepunten te komen waar je die wenst. Ik geloof erin dat ik je heel goed kan helpen op het gebied van burnout, rouw, HSP, loopbaankeuzes en re-integratie tijdens ziekte. Dit geloof ik omdat ik zelf als geen ander weet hoe het is aangezien ik het zelf heb meegemaakt of ermee te maken heb gehad. Ik leer je graag wat ik onderweg allemaal heb geleerd zodat je richting kan geven aan jouw eigen pad.

Ik vind het fantastisch om je hierbij te mogen helpen!

Wil jij met mij kletsen?

Heel tof! Stuur een mail naar info@zichtbaarkwetsbaar.nl en dan plannen we onze afspraak samen in.

Je investering is € 150,- inclusief BTW.

Wat anderen zeggen

Ik wilde jou trouwens nog zeggen, ik ben door jou wat meer lekkere momentjes gaan pakken op mijn dag. Ik ben iemand die me schuldig voelde als ik niets deed, of lekker een boek las. Nu start ik bewust de dag met een ontbijtje en een potje thee en een boek lezen en dat geeft me zo’n rust, en heerlijke start van de dag! Je inspireert enorm! Merci voor je inzichten!

Anke

Je hebt me geïnspireerd om een paar dagen vakantie met mezelf te boeken tussen kerst en oud en nieuw. 4 dagen, drie nachten, in een mooi hotel aan zee (de plek waar ik altijd zo gelukkig van word) met een bad op mijn kamer. Durfde het eerder nooit echt aan mezelf te gunnen en nu wel. Je inspireert me zo!

Veerle

Je laat mensen zien dat het oké is om door processen heen te gaan, dat het oke is om soms even niet oké te zijn. In een wereld waarin alles ondersteboven staat en iedereen elkaar in de haren lijkt te vliegen, vind ik jouw posts altijd een verademing. Jouw focus op kleine geluksmomentjes voor jezelf is zo waardevol. Je posts bieden me wat perspectief en de reminder om even lief voor mezelf te zijn.

Fleur

Scroll naar top