Referenties

Een tijdje terug had ik het geluk om een gesprek met Nathalie te kunnen voeren. Wat was het fijn om eens met een gelijkgestemde te kunnen praten, en al helemaal met een gelijkgestemde die zich goed in kan leven in de ander. Door haar rustige, open houding stelde Nathalie mij op mijn gemak en durfde ik me ook kwetsbaar op te stellen. Met haar open vragen heeft ze me spiegels voorgehouden die ik anders niet tegen was gekomen en dat heeft me al op mooie plekken gebracht. Het prettige aan het contact met Nathalie is dat het lekker laagdrempelig is. Als ik met haar praat (of chat) dan heb ik het gevoel dat ik met een goede vriendin praat. Kortom, Nathalie is een mooi, warm persoon die met haar kennis en ervaringen een heleboel mooie dingen teweeg kan brengen bij mensen die daarvoor open staan!

Ilse

Ondanks dat ik het in het begin ontzettend spannend vond, voelde ik me na het gesprek met Nathalie heel opgelucht. Alsof de scherpe randjes er vanaf waren en ik dingen weer in perspectief kon zien. Ook stelde ze een aantal heel confronterende vragen waar ik zelf het antwoord nog niet op wist. Het was fijn om met iemand te praten die een eigen geschiedenis heeft en ik voelde me begrepen. Topper!

Eveline

Je laat mensen zien dat het oké is om door processen heen te gaan, dat het oké is om soms even niet oké te zijn. In een wereld waarin alles ondersteboven staat en iedereen elkaar in de haren lijkt te vliegen, vind ik jouw posts altijd een verademing. Jouw focus op kleine geluksmomentjes voor jezelf is zo waardevol. Ze bieden me wat perspectief en de reminder om even lief voor mezelf te zijn.

Fleur

Ik heb een video belafspraak gehad met Nathalie en ik vond dat best spannend, want we hadden elkaar nog nooit in het echt gezien. Ik zit op dit moment in een rouwproces en heb een burn-out. Het was zo waardevol om met iemand te praten die hiermee bekend is. Nathalie zorgt ervoor dat je je veilig voelt en je verhaal mag doen en geeft handvatten, maar wat ik het fijnst vond was om te horen dat het niet raar is dat ik mij voel hoe ik mij voel en dat het er allemaal mag zijn. Dat het oké is en dat ik alle tijd mag nemen die ik nodig heb en dat het beter wordt. Het gaf me weer vertrouwen.

Ellen

Je hebt me geïnspireerd om een paar dagen vakantie met mezelf te boeken tussen kerst en oud en nieuw. 4 dagen, drie nachten, in een mooi hotel aan zee (de plek waar ik altijd zo gelukkig van wordt) met een bad op mijn kamer. Durfde het eerder nooit echt aan mezelf te gunnen en nu wel. Je inspireert me zo!

Veerle

Ik ben door jou wat meer lekkere momentjes voor mezelf gaan pakken op mijn dag. Ik ben iemand die me schuldig voelde als ik niets deed, of lekker een boek las. Nu start ik bewust de dag met een ontbijtje en een potje thee en een boek lezen en dat geeft me zo’n rust. Een heerlijke start van de dag! Je inspireert enorm! Bedankt voor je inzichten!

Anke

Nathalie is erg toegankelijk en stelde mij gelijk op mijn gemak. Door haar eigen ervaringen te delen was het voor mij makkelijker om open en eerlijk te zijn. Het gevoel dat je jezelf kunt zijn is heel fijn!

Lienke

Als je voelt dat ik ook iets voor jou mag betekenen of je wilt iets vragen, stuur me een bericht!

Contact opnemen

Ik vind het heel tof om met je in contact te komen en je te leren kennen. Vul het formulier in of stuur een e-mail naar info@zichtbaarkwetsbaar.nl en dan beantwoord ik je zo snel mogelijk!

Scroll naar top